13. januar 2015

En stripete start

Å skape et kreativt miljø kun med seg selv er en utfordring. Så det å bygge studio i sin egen kjeller for å spare penger på leie av lokaler kan først virke som en god idé, men man oppdager raskt at det krever mye av en for å holde på konsentrasjonen. Kaffe er ikke alltid nok...

Og klart, jeg skal ikke her si at jeg bruker så mye annet enn kaffe for å holde meg våken i mørketida, for det gjør jeg ikke. Unntaket er naturligvis mat og vann, samt et og annet dobesøk. Men for å sette igang kreativiteten så er det desverre bare en ting å gjøre: jobbe på!


Når man så blir møtt med slike striper under mårrakaffen, så får man det i tillegg midt i fleisen. Så hva gjør jeg? Jeg plukker opp trombona å begynner å øve. For sånn er det, det er bare å hive seg i gang. Ikke utsett til i morgen!

Velkommen til min blogg, hva dette blir det vet jeg ikke. Men nå og da skal det ihvertfall blogges. Det skal skrives om smått og stort om hva jeg driver med og hva jeg tenker på, innsikt og utsikt i et kreativt rotehode som ønsker at sommeren skal banke på døra. Men det er lenge til ennå.

Vi sees her, eller der. Husk å hils!

Talast!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar