6. januar 2016

En oppdatering....

Jeg har ikke akkurat vært en veldig aktiv blogger i 2015, det skal jeg ikke skryte på meg. Men det er jo alltid mulig å bedre seg. Så, 2016 skal bli et bedre år (farlig med spådommer....), hvor jeg planlegger å blogge litt mer. Kanskje en gang i uka, minst en gang pr. måned. Det er noe med å ha noe å skrive om som må ligge til grunn først, og det er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å ha. Så må selvfølgelig tiden strekke til da...


Siden oktober i 2015 har jeg holdt til i nye lokaler i Bodø Sentrum. Jeg fikk iløpet av august det året tilbud om å leie de gamle lokalene til Fotograf Rolf Scheisvold, en god gammel ringrev i bransjen, fra gutta på Fotohuset Johnson som eier bygget. Tilbudet kunne jeg ikke si nei til da det var en drøm for meg å kunne etablere meg i noe mer seriøst enn kjelleren hjemme.

Siden da har det gått i ett. Etter åpning har jeg omsatt for mye mer enn jeg hadde håper på, og generelt hatt det ganske travelt. Jeg har fortografert alt fra 7 dager gamle babyer til 85 år gamle nyforelska kjærester (utrolig søtt og ærefullt!), jeg har produsert alt fra takkekort til lerretsbilder i størrelse elefant, og jeg har begynnt å lære meg et nytt yrke innen yrket; nemlig rammemakeri.

Jeg tok nemlig ikke bare over et fotostudio, men jeg fikk også tilgang til fotohusets rammeverksted, noe som gir meg muligheten til å fordype meg i for et nytt håndtverk. Jeg har alltid vært glad i, og relativt flink, til å bruke hendene til å skape ting, så derfor har dette vært en morro utfordring. Jeg er allerede istand til å lage gode rammer, og driver for tiden å eksperimenterer med teknikker for innramming, dette være seg laminering og montering av bilder på kapa eller papp, eller innramming av lærretsbilder og så videre....morro er det.

Jeg ser fram til året som kommer, det blir spennende med mange nye jern i ilden. Jeg har garantert mange ting jeg kan tenkes å ville skrive om iløpet av året, så bare følg med her med jevne mellomrom for mer fra meg.

Anders

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar